Paahtopaisti mikroaaltouunissa

3.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Paahtopaisti mikroaaltouunissa

Ainekset

4 annosta
1 500 g raakakypsytetty paahtopaistin pala
2 1 tl mustapippurirouhetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 0 g 0 g
Proteiinia 27 g 108 g
Rasvaa 3 g 13 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 580 2321
Energiaa kcal 139 555

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Naudanliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Lämmitä paahtopaisti huoneenlämpöiseksi ja painele pippurirouhe sen pintaan. Nosta paisti ritilälle mikrovuokaan ja työnnä sen keskelle mikroaallot kestävä lihalämpömittari. Pyöreä ja ehjä lihapala kypsyy tasaisimmin.Peitä paisti kuvulla ja kuumenna täydellä teholla 5 minuuttia. Käännä paisti ja kuumenna taas täydellä teholla 5 minuuttia. Paisti on kypsää ja roseen väristä, kun lämpömittari osoittaa sen sisälämpötilaksi 52 astetta. Peitä paisti foliolla ja jälkikypsytä sitä pyyhkeen alla 10 minuuttia.Jos haluat kypsemmän paistin, kypsennä sitä pari minuuttia pitempään paistia välillä kääntäen. Jälkikypsytä kuten edellä. Mausta paisti kypsänä ennen jälkikypsytystä ripauksella suolaa ja jäähdytä tarjoilulämpöiseksi.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5