Paahtokylki

3.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)

Ainekset

4 annosta
1 1,5 kg porsaan grillikylkeä, kylkipaisti
Pintaan:
1 0,5 dl ketsuppia
2 0,5 dl makeaa sinappia
3 0,5 dl vaaleaa siirappia tai fariinisokeria
4 0,5 tl musta- tai roseepippurirouhetta
5 1 tl hienonnettua rosmariinia
6 suolaa
Päälle:
1 0,5 dl korppujauhetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 22 g 90 g
Proteiinia 57 g 227 g
Rasvaa 112 g 446 g
Kuitua 1 g 3 g
Energiaa kJ 5 477 21909
Energiaa kcal 1 309 5236

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nosta liha lämpenemään huoneenlämpöön uunipannulle pari tuntia ennen paistamista tai grillaamista uunissa. Sekoita maustekastikkeen aineet ja sivele sillä lihapalan lihainen puoli. Ripottele päälle korppujauhe. Kypsennä lihaa uunissa maustepuoli päälläpäin 200 asteessa 30-40 minuuttia tai grillissä ensin 5-10 minuuttia ja sitten uunissa 100 asteessa 30 minuuttia. Tarjoa liha täysin kypsänä keitettyjen kasvisten ja vaikkapa riisinuudelin kanssa. Seuraksi sopii myös hapanimelä valmiskastike.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5