Paahdetut vuohenjuustoleivät

21.12.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Paahdetut vuohenjuustoleivät

Ainekset

1 1 - 2 rkl öljyä tai rasvaa
2 4 viipaletta vaaleaa leipää
3 8 viipaletta (100 g) vuohenjuustoa
4 hunajaa
5 40 g saksan- tai pekaanipähkinöitä
6 salaattia
Tarjoiluun
1 keltaista hedelmää esim. sharon
2 salaattia

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 58 g
Proteiinia 31 g
Rasvaa 63 g
Kuitua 9 g
Energiaa kJ 3860
Energiaa kcal 923

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset, Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna rasva pannulla ja paista leipäviipaleet rapeiksi. Nosta leivät leivinpaperille pellille ja leikkaa juustoviipaleet päälle. Paloittele pähkinät veitsellä ja ripottele leipien pinnalle. Valuta hunajaa päälle. Paista 250-asteisessa uunissa juuri sen verran, että juusto pehmenee ja saa väriä, mutta ei sula. Nosta leivät alkupalalautasille salaattipedin päälle. Viipaloi lisäkkeeksi esimerkiksi sharonia.

© SOK
Avainsanat: leipä vuohenjuusto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5