Paahdetut pekoniperunat

21.10.2014
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Paahdetut pekoniperunat

Pekoni tuo perunaruokaan makua ja ruokaisuutta. Tarjoa pekoniperunoiden kanssa raikasta salaattia.

Ainekset

4 annosta
1 8 perunaa
2 4 pekoniviipaletta
3 1 tl paprikajauhetta
4 ripaus suolaa
5 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 18 g 74 g
Proteiinia 6 g 22 g
Rasvaa 4 g 15 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 559 2235
Energiaa kcal 134 534

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Sokeriton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat, Edullinen
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese ja kuori perunat. Keitä isoimmat puolikkaina ja pienet kokonaisina kypsiksi. Pilko pekonit pieniksi ja paahda pannulla rapeiksi. Nosta pekonimuru syrjään, säästä rasva. Valuta perunat ja höyrytä kuiviksi.

Lisää kuumat perunat pannulle ja paahda muutama minuutti pekonin rasvassa. Mausta ja ripottele joukkoon pekonimuru.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: pekoni peruna
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5