Paahdettu parsakaali-papusalaatti

6.7.2018
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Paahdettu parsakaali-papusalaatti

Paahda parsakaali paprikan, papujen ja pähkinöiden kanssa uunissa ja tarjoa lämpimänä salaatissa.

Ainekset

4 annosta
1 2 suippopaprikaa
2 1 (noin 300 g) parsakaali
3 1 pussi (250 g) pensaspapuja
4 2 dl maapähkinöitä
5 2 rkl rypsiöljyä
6 2 tl currya
7 0,5 tl suolaa
8 1 pussi (100 g) babypinaattia
9 1 sitruunan mehu

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 13 g 51 g
Proteiinia 15 g 60 g
Rasvaa 22 g 90 g
Kuitua 11 g 43 g
Energiaa kJ 1 318 5270
Energiaa kcal 315 1260

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet, Lounas
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

  • Kuumenna uuni 225 asteeseen.
  • Huuhtele ja leikkaa suippopaprikat ja parsakaalit suupaloiksi ja parsakaalin varsi ohuiksi viipaleiksi. Levitä paprikat, parsakaalit, pavut ja pähkinät uunipellille. Sekoita öljy, curry ja suola joukkoon. Paahda uunissa 10 minuuttia sekoittaen pari kertaa paahtamisen aikana.
  • Sekoita pinaatti ja sitruunan mehu lämpimään salaattiin. Tarjoa salaatti kevyenä pääruokana tai esimerkiksi broilerin lisukkeena.
Teksti:
Kuvat: Panu Pälviä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5