Omenapannari

13.12.2007
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Omenapannari

Ainekset

4 annosta
1 2 - 3 omenaa
2 2 tl margariinia
3 2 rkl fariinisokeria
4 3 kananmunaa
5 6 dl maitoa
6 2 dl vehnäjauhoja, osa graham- tai spelttijauhoja
7 1 tl suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 43 g 171 g
Proteiinia 13 g 52 g
Rasvaa 10 g 39 g
Kuitua 3 g 11 g
Energiaa kJ 1 318 5273
Energiaa kcal 315 1260

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Jälkiruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista taikina turpoamaan. Vatkaa maitoon munat, suola ja vehnäjauhot. Poista omenista siemenkota ja lohko omenat. Paista omenia hetki pannussa ja mausta fariinisokerilla. Kaada taikina voideltuun, matalaan 1,5 litran vetoiseen uunivuokaan. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Levitä päälle omenanlohkot ja paista vielä 15 minuuttia eli kunnes pannukakku on kypsä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: omena pannukakku
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5