Omenakanelitortut

Arvostele resepti
16 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
500 glehtitaikinalevyjä

Täyte

3 - 4 kplomenaa
1 dlpaistonkestävää omenamarmeladia
2 tlvettä
1 tlkanelia

Koristeluun

tomusokeria

Valmistus

  1. 1

    Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli palat hiukan ohuemmiksi ja leveämmiksi paloiksi. Leikkaa levyt kahteen osaan. Pese omenat huolellisesti ja leikkaa ne kuorineen ohuiksi viipaleiksi. Nosta omenaviipaleita viuhkan muotoon taikinalevyjen päälle. Notkista omenamarmeladia hiukan vedellä ja sivele seosta omenien päälle. Ripottele pinnalle kanelia. Nosta tortut pellille leivinpaperin päälle ja paista 225 asteessa 12-15 minuuttia. Sirottele jäähtyneille tortuille tomusokeria.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä