Omenakanelitortut

7.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Omenakanelitortut

Ainekset

16 kappaletta
1 500 g lehtitaikinalevyjä
Täyte
1 3 - 4 omenaa
2 1 dl paistonkestävää omenamarmeladia
3 2 tl vettä
4 1 tl kanelia
Koristeluun
1 tomusokeria

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 16 g 261 g
Proteiinia 2 g 28 g
Rasvaa 12 g 195 g
Kuitua 1 g 19 g
Energiaa kJ 761 12173
Energiaa kcal 182 2909

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat, Edullinen
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli palat hiukan ohuemmiksi ja leveämmiksi paloiksi. Leikkaa levyt kahteen osaan. Pese omenat huolellisesti ja leikkaa ne kuorineen ohuiksi viipaleiksi. Nosta omenaviipaleita viuhkan muotoon taikinalevyjen päälle. Notkista omenamarmeladia hiukan vedellä ja sivele seosta omenien päälle. Ripottele pinnalle kanelia. Nosta tortut pellille leivinpaperin päälle ja paista 225 asteessa 12-15 minuuttia. Sirottele jäähtyneille tortuille tomusokeria.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5