Omenaiset silakkarullat

14.2.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Omenaiset silakkarullat

Ainekset

4 annosta
1 6 (60 g) hapankorppua
2 500 g silakkafileitä
3 1,5 tl suolaa
4 1 tl currya
5 2 omenaa
6 1 prk (2 dl) ruokakermaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 17 g 69 g
Proteiinia 23 g 92 g
Rasvaa 19 g 76 g
Kuitua 4 g 15 g
Energiaa kJ 1 409 5637
Energiaa kcal 337 1347

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Murskaa hapankorput hienoksi tehosilppurissa tai laittamalla ne muovipussiin ja painamalla kaulimella päältä. Siirrä hapankorppumurut laakealle lautaselle. Leivitä silakkafileet nahkapuolelta hapankorppumuruissa.Mausta silakkafileet suolalla ja currylla. Kuori omenat (suomalaisia omenoita ei tarvitse kuoria) ja poista niistä siemenkodat. Leikkaa omenat kapeiksi lohkoiksi. Nosta kullekin silakkafileelle yksi omenalohko. Kääri filee rullalle ja nosta uunivuokaan.Valuta ruokakerma silakkarullien lomaan.Paista silakkarullia 200-asteisen uunin keskitasolla, noin 30 minuuttia tai kunnes ne saavat kauniin värin ja ovat kypsiä.Tarjoa esimerkiksi perunasoseen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: silakka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5