Omenaiset lesepalat

28.10.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Omenaiset lesepalat

Ainekset

16 palaa
1 3 dl kauraleseitä
2 2 dl hiivaleipäjauhoja
3 1 tl suolaa
4 2,5 dl omenamehua
5 0,5 dl öljyä
6 2 rkl omenamarmeladia
7 1 rkl kuivattua fenkolia
Päälle:
1 0,75 dl kauraleseitä

Ravintoaineet

Pala Resepti
Hiilihydraatteja 13 g 211 g
Proteiinia 3 g 54 g
Rasvaa 4 g 65 g
Kuitua 3 g 46 g
Energiaa kJ 434 6941
Energiaa kcal 104 1659

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää mehu, öljy ja marmeladi ja sekoita taikinaksi. Anna turvota noin 10 minuuttia. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja levitä tasaiseksi levyksi. Ripottele pinnalle leseitä. Vedä taikinapyörällä levyyn 4 x 4 ruudukko. Paista uunin keskitasolla noin 13 minuuttia kauniin ruskeiksi. Nauti margariinin ja teen kera.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: leipä omena
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5