Ohrarieskat

7.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Ohrarieskat

Ainekset

2 kappaletta
1 3 dl kylmää vettä
2 0,5 tl suolaa
3 6 dl ohrajauhoja

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 106 g 213 g
Proteiinia 14 g 27 g
Rasvaa 4 g 7 g
Kuitua 12 g 25 g
Energiaa kJ 2 160 4320
Energiaa kcal 516 1032

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton, Sokeriton
Ruokalajit Lisäkkeet, Leivonnaiset
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Makuja maailmalta Suomalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita jauhot nopeasti suolalla maustettuun kylmään veteen kulhossa niin, että saat tasaisen taikinan. Nosta taikinapallo jauhotetulle leivinpöydälle ja jaa leiviksi. Kaaviloi jokainen taikinapala noin 1 cm paksuksi pyöryläksi, nosta pellille leivinpaperille ja pistele tiukasti haarukalla. Kypsennä rieskat ruskeatäpläisiksi mahdollisimman kuumassa uunissa ja tarjoa tuoreina.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
Avainsanat: leipä rieska
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5