Nutellakeksit

29.12.2015
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Nutellakeksit

Hyödynnä Nutellaa ja valkosuklaata leivonnassa! Nutellakeksit valmistuvat nopeasti ja sopivat kahvipöytään ja ruokalahjaksi.

Ainekset

20 kappaletta
1 150 g margariinia
2 2 dl hasselpähkinä-suklaalevitettä (Nutella)
3 2,5 dl sokeria
4 2 kananmunaa
5 5 dl vehnäjauhoja
6 0,5 dl kaakaojauhetta
7 0,5 tl suolaa
8 1 pussi (100 g) valkosuklaahippuja (Dr. Oetker)

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 31 g 616 g
Proteiinia 4 g 72 g
Rasvaa 12 g 239 g
Kuitua 1 g 21 g
Energiaa kJ 1 026 20526
Energiaa kcal 245 4906

Reseptitiedot

Ruokavalio Kasvis
Ruokalajit Leivonnaiset, Piknik
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Makuja maailmalta Amerikkalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Vaahdota margariini, suklaalevite ja sokeri. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi. Ripottele reilu puolet valkosuklaahipuista taikinaan ja kääntele ne kevyesti joukkoon.

Pyörittele taikinasta isoja, lihapullan kokoisia palloja ja nosta leivinpaperoidulle uunipellille. Jätä leviämisvaraa. Paista yksi pellillinen kerrallaan. Painele keksit pinnalta tasaisiksi ja ripottele pinnalle loput valkosuklaahippuset. Painele hippusia hieman taikinan sisään. Paista 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5