Nopea itämainen jauhelihavokki

15.12.2009
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Nopea itämainen jauhelihavokki

Ainekset

4 annosta
1 1 iso sipuli
2 2 valkosipulinkynttä
3 2 rkl öljyä
4 500 g jauhelihaa
5 1 prk itämaisia kasviksia (säilyke)
6 3 rkl soijakastiketta
7 1 tl sambal oelek -chilikastiketta
8 1 prk (2 dl) kookoskermaa
9 1 - 2 tomaattia
10 hienonnettua persiljaa tai ruohosipulia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 14 g 55 g
Proteiinia 30 g 122 g
Rasvaa 24 g 96 g
Kuitua 4 g 15 g
Energiaa kJ 1 650 6598
Energiaa kcal 394 1577

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista ruoka lisäkeriisin tai nuudelien kypsyessä. Kuori ja suikaloi sipuli ja valkosipuli. Kuumenna öljy paistokasarissa tai isossa paistinpannussa. Lisää jauheliha ja ruskista se. Lisää sipuli ja valkosipuli ja kypsennä edelleen muutama minuutti. Lisää valutetut kasvikset, mausteet ja kookoskerma ja kuumenna. Lohko tomaatit ja aseta pinnalle. Sirottele pinnalle hienonnettua persiljaa tai ruohosipulia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: jauheliha vokki wokki
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5