Nizzan lohisalaatti

24.7.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Nizzan lohisalaatti

Ainekset

4 annosta
1 1 pussi (200 g) vihreitä papuja paloina
2 300 g kylmäsavukirjolohiviipaleita
3 4 keitettyä perunaa
4 1 ruukku jääsalaattia
5 4 tomaattia
6 1 punasipuli
7 0,25 kurkkua
8 10 - 12 mustaa oliivia
9 4 keitettyä kananmunaa
Kastike
1 1 rkl valkoviinietikkaa
2 3 rkl oliiviöljyä
3 2 tl dijoninsinappia
4 ripaus suolaa
5 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 17 g 67 g
Proteiinia 21 g 85 g
Rasvaa 29 g 115 g
Kuitua 5 g 19 g
Energiaa kJ 1 731 6923
Energiaa kcal 414 1655

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat, Lounas
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin. Kuori ja viipaloi perunat. Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla. Valuta päälle loput kastikkeesta.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: kylmäsavulohi
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5