Naudanliha-enchiladat

29.12.2015
11 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Naudanliha-enchiladat

Enchiladat ovat täytettyjä tortilloja ja monen texmex-suosikkeja! Kuorruta uunissa valmistuvat rullat salsakastikkeella ja juustoraasteella. Tarjoa ranskankerman kanssa.

Ainekset

4 annosta
Täyte
1 1 paprika
2 1 sipuli
3 1 rkl öljyä
4 300 g naudan sisäpaistisuikaleita
5 2 rkl taco-mausteseosta
6 4 - 6 jalapenoviipaletta
7 1 prk (300 g) mietoa salsakastiketta
8 3 dl juustoraastetta
9 1 dl ranskankermaa
Lisäksi
1 8 tortillaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 69 g 277 g
Proteiinia 42 g 169 g
Rasvaa 46 g 182 g
Kuitua 4 g 18 g
Energiaa kJ 3 598 14391
Energiaa kcal 860 3439

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Naudanliha
Makuja maailmalta Meksikolainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Suikaloi paprika ja sipuli. Kuumenna pannulla puolet öljystä ja lisää kasvikset. Paista kunnes ne saavat hieman väriä. Nosta kasvikset syrjään. Lisää loppu öljy ja ruskista lihasuikaleet. Lisää mausteseos, jalapenoviipaleet ja kasvikset ja sekoita ainekset. Lisää puolet salsakastikkeesta ja juustoraasteesta.

Täytä tortillat, kääri rullalle ja nosta uunivuokaan saumapuoli alaspäin. Valuta päälle loput salsakastikkeesta ja ripottele pinnalle loput juustoraasteesta. Anna hautua 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Valuta pinnalle ranskankermaa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5