Nakkimunakas

21.4.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Nakkimunakas

Ainekset

4 annosta
1 6 kananmunaa
2 0,5 tl suolaa
3 ripaus rouhittua mustapippuria
4 1 tl kuivattua oreganoa
5 1 dl kermaa
6 1 paketti (400 g) nakkeja
7 2 tomaattia
8 1 paprika
9 1 - 2 rkl öljyä
10 1 dl hienoksi silputtua tuoretta persiljaa
11 1 dl juustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 25 g
Proteiinia 28 g 110 g
Rasvaa 50 g 198 g
Kuitua 2 g 7 g
Energiaa kJ 2 410 9642
Energiaa kcal 576 2304

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: hienoksi silputtua tuoretta persiljaa

Reseptitiedot

Ruokalajit Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat, Edullinen
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Vatkaa munien rakenne rikki. Mausta suolalla, pippurilla ja oreganolla. Lisää kerma. Viipaloi nakit. Huuhtele ja halkaise tomaatit, poista niistä kannat. Poista halutessasi siemenet lusikalla kovertaen. Kuutioi tomaatit. Huuhtele ja halkaise paprika, poista siemenet ja kuutioi paprika. Kuullota tomaatti- ja paprikakuutioita öljyssä. Lisää munakasseos ja kypsennä muutamia minuutteja keskilämmöllä lastalla sekoitellen. Lisää nakit ja persilja. Kypsennä kunnes munakasseos on lähes hyytynyt. Lisää päälle juustoraaste. Kypsennä kannen alla vielä noin 5 minuuttia tai kunnes juusto sulaa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: kananmuna munakas nakki
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5