Nakkiminestronekeitto

27.12.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Nakkiminestronekeitto

Ainekset

6 annosta
1 400 g nakkeja
2 1 sipuli
3 2 porkkanaa
4 2 (100 g) lehtisellerinvartta
5 1 (200 g) pieni kesäkurpitsa
6 1 rkl öljyä
7 2 valkosipulinkynttä
8 1 prk (420 /210 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
9 8 dl vettä
10 1 kasvisliemikuutio
11 3 rkl tomaattisosetta
12 1,5 dl kuviopastaa, esim. gnocchi
13 1 pussi (200 g) vihreitä pakastepapuja
14 ripaus suolaa
15 ripaus rouhittua mustapippuria
Pinnalle
1 parmesaaniraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 24 g 143 g
Proteiinia 14 g 86 g
Rasvaa 18 g 106 g
Kuitua 6 g 38 g
Energiaa kJ 1 309 7853
Energiaa kcal 313 1877

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: parmesaaniraastetta

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Keitot, Pastaruoat
Pääruoka-aine Makkara
Makuja maailmalta Italialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pilko nakit. Kuori ja paloittele sipuli ja porkkana. Viipaloi lehtisellerin varret. Leikkaa kesäkurpitsa pituussuunnassa neljään osaan. Leikkaa pois pehmeät sisukset ja paloittele kesäkurpitsa.

Paahda kuivassa pinnoitetussa kattilassa kesäkurpitsapalat ja nakit, kunnes ne saavat väriä. Siirrä nakit ja kesäkurpitsat syrjään.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota siinä sipulit, porkkanat ja lehtisellerinvarret. Lisää pavut kastikkeineen, vesi, liemikuutio, tomaattisose ja pasta. Keitä noin 7 minuuttia.

Lisää nakit, kesäkurpitsat, pakastepavut ja mausteet. Keitä muutama minuutti. Tarjoile keiton kanssa parmesaaniraastetta.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5