Mustikkajuustokakku

25.7.2009
16 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mustikkajuustokakku

Ainekset

10 annosta
Pohja:
1 150 g margariinia
2 0,5 dl sokeria
3 1 kananmuna
4 3 dl vehnäjauhoja
5 1 - 2 rkl vettä
Täyte:
1 500 g maitorahkaa
2 200 g ranskankermaa
3 3 kananmunaa
4 2 dl sokeria
5 1 rkl vaniljasokeria
6 2 rkl sitruunamehua
7 2 rkl perunajauhoja
8 250 g mustikoita

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 40 g 403 g
Proteiinia 10 g 102 g
Rasvaa 15 g 152 g
Kuitua 2 g 15 g
Energiaa kJ 1 436 14364
Energiaa kcal 343 3433

Reseptitiedot

Ruokalajit Leivonnaiset
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää muna vatkaten. Lisää jauhot ja vesi ja sekoita nopeasti. Sekoita kulhossa täytteen ainekset. Sekoita joukkoon mustikat. Taputtele taikina leivinpaperilla vuoratun, (halk. 24 cm) irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille. Kaada täyte päälle. Paista 175-asteisessa uunissa alatasossa noin tunti.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: juustokakku mustikka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5