Mustaherukkatuorepuuro

19.9.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mustaherukkatuorepuuro

Maidoton tuorepuuro syntyy kauramaidosta ja kaurahiutaleista. Mustaherukat tuovat puuroon makua ja väriä. Anna tuorepuuron turvota vähintään kolmen tunnin ajan tai yön yli.

Ainekset

4 annosta
1 3 dl kaurahiutaleita
2 1 dl auringonkukansiemeniä
3 0,5 tl suolaa
4 2 dl pakastemustaherukoita
5 5 dl kauramaitoa
6 1 - 2 rkl hunajaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 38 g 154 g
Proteiinia 12 g 47 g
Rasvaa 16 g 62 g
Kuitua 7 g 28 g
Energiaa kJ 1 435 5740
Energiaa kcal 343 1372

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Aamu-, väli- ja iltapalat, Välipalat
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita kulhossa kuivat aineet. Soseuta mustaherukat sauvasekoittimella tai haarukalla karkeaksi ja lisää kauramaidon kanssa puuroainesten joukkoon. Anna puuron turvota vähintään kolmen tunnin ajan tai yön yli. Makeuta hunajalla.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5