Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mustaherukka-kurkkubooli

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Alkoholittomassa boolissa yhdistyvät mustaherukan kirpeys ja kurkun raikkaus.

Ainekset

1 l
Kivennäisvettä
1 l
Ginger alea
3 dl
Mustaherukoita
1/2 kpl
Kurkkua
1 kpl
Sitruuna
Mustaherukanlehtiä, halutessasi

Lisäksi

Jääpaloja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Tee suuret jääpalat boolia varten jo edellisenä päivänä esimerkiksi pestyihin jogurttipurkkeihin tai pakasterasioihin. Lisää joukkoon mustaherukoita.

Jääpaloja
2

Jäähdytä ainekset jääkaappikylmiksi ennen boolin sekoittamista. Leikkaa kurkku pitkittäin suikaleiksi. Pese ja viipaloi sitruuna. Huuhdo herukanlehdet.

1/2 kpl
Kurkkua
1 kpl
Sitruuna
Mustaherukanlehtiä, halutessasi
3

Sekoita ainekset keskenään boolikulhossa tai isossa lasipurkissa. Lisää jääkimpaleet juuri ennen tarjoamista.

1/2 kpl
Kurkkua
3 dl
Mustaherukoita
1 kpl
Sitruuna
1 l
Kivennäisvettä
1 l
Ginger alea
Mustaherukanlehtiä, halutessasi
Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 9.7.2018
|
Muokattu: 26.8.2018

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

65

271

0,3 g

13,6 g

13,4 g

1,5 g

0,5 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Mustaherukanlehtiä, halutessasi,

Jääpaloja.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli