Mokkapalatorttu

25.5.2012
8 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mokkapalatorttu

Ainekset

11 annosta
1 4 kananmunaa
2 1,5 dl sokeria
3 1,5 dl perunajauhoja
4 0,5 dl kaakaojauhetta
5 2 tl leivinjauhetta
Täyte ja kuorrutus
1 3 rkl kuumaa vahvaa kahvia
2 25 g sulatettua margariinia
3 2 rkl kaakaojauhetta
4 2,5 dl tomusokeria
5 2 tl vaniljasokeria
6 200 g tuorejuustoa
7 nonparelleja koristeluun

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 33 g 360 g
Proteiinia 4 g 49 g
Rasvaa 7 g 75 g
Kuitua 1 g 11 g
Energiaa kJ 883 9709
Energiaa kcal 211 2321

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Kuvalliset ohjeet

Munien ja sokerin vatkaaminen vaahdoksi

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Siivilöi ja sekoita munavaahtoon.

Taikinan levittäminen uunipellille

2. Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 225-asteisessa uunissa 7–8 minuuttia.

Leivinpaperin irrottaminen

3. Kumoa torttulevy puhtaalle, sokeroidulle leivinpaperille. Anna jäähtyä. Irroita leivinpaperi.

Kuorrutteen valmistus

4. Sekoita kahvista, margariinista, siivilöidystä kaakaojauheesta, tomu- ja vaniljasokerista kuorrutus.

Täytteen levitys

5. Notkista tuorejuusto ja sekoita joukkoon 1 dl kuorrutusta. Levitä täyte torttupohjalle ja kääri rullalle.

Kuorrutteen levitys

6. Levitä tortun päälle loppu kuorrute ja ripottele pinnalle nonparelleja.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: kääretorttu
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5