Minttu-suklaamoussekakku

22.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Minttu-suklaamoussekakku

Ainekset

10 annosta
Suklaakakkupohja
1 Lisää 2 rkl kaakaojauhetta sokerikakkupohjan reseptiin
Kostutus
1 1 dl kahvia
Valkosuklaamousse
1 100 g valkoista suklaata
2 1 muna
3 1,5 dl kermaa
Minttusuklaamousse
1 100 g minttusuklaata, esim. 13 palaa After Eightejä
2 1 muna
3 1,5 dl kermaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 13 g 128 g
Proteiinia 4 g 39 g
Rasvaa 18 g 181 g
Kuitua 0 g 3 g
Energiaa kJ 956 9565
Energiaa kcal 229 2286

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista mousset. Sulata suklaa. Erottele keltuainen ja lisää suklaaseen. Vaahdota valkuainen. Vaahdota kerma. Yhdistä moussen ainekset.Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan. Kostuta pohjalevy kahvilla. Levitä päälle puolet valkosuklaamoussesta. Nosta levy päälle, kostuta ja levitä loppu valkosuklaamousse. Pane kansi päälle. Levitä minttusuklaamousse pinnalle. Leikkaa jäljelle jääneet suklaapalat kolmioiksi ja koristele. Pidä kylmässä mieluiten seuraavaan päivään.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5