Merellinen bruschetta

27.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Merellinen bruschetta

Ainekset

1 0,5 hiivaleipää tai 1 patonki
2 1 prk (185/140g) tonnikalaa
3 1 prk (250/150g) simpukoita
4 1 valkosipulinkynsi
5 10 mustaa oliivia
6 1 rkl sitruunanmehua
7 0,25 tl suolaa
8 2 tl sitruunapippuria
9 2 rkl oliiviöljyä

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 25 g
Proteiinia 48 g
Rasvaa 61 g
Kuitua 3 g
Energiaa kJ 3493
Energiaa kcal 835

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat
Pääruoka-aine Kala, Katkaravut ja äyriäiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Soseuta ensin sauvasekoittimella tonnikala, simpukat, valkosipulinkynsi ja oliivit tahnaksi. Mausta sitruunanmehulla, suolalla ja sitruunapippurilla. Sekoita lopuksi oliiviöljy. Leikkaa leipä viipaleiksi. Grillaa leivät uunissa kullankeltaisiksi. Lusikoi tahnaa leiville.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5