Meksikolainen maissisalaatti

24.5.2011
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Meksikolainen maissisalaatti

Ainekset

4 annosta
1 1 pussi (450 g) pakastemaissia
2 1 avokado
3 1 kurkku
4 1 punasipuli
5 3 rkl hienonnettuja yrttejä, esim. basilikaa, ruohosipulia ja persiljaa
6 2 rkl sitruunamehua
7 1 rkl oliiviöljyä
8 ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 30 g 120 g
Proteiinia 4 g 18 g
Rasvaa 12 g 48 g
Kuitua 7 g 28 g
Energiaa kJ 1 037 4148
Energiaa kcal 248 991

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat, Edullinen, Piknik
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Meksikolainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata ja valuta maissit. Halkaise avokado, poista kivi ja kuori avokado. Pilko pieniksi ja pirskota päälle sitruunamehua tummumisen estämiseksi. Kuutioi kurkku ja kuori ja hienonna punasipuli.Sekoita kaikki ainekset sekaisin. Sekoita sitruunamehusta, öljystä ja mausteista kastike ja valuta salaatin joukkoon.Viinivinkki: Raikas ja herukkainen Argentiinalainen luomuroséviini Santa Ana Eco Shiraz Rosé sopii kesäisten salaattien ja vaaleiden lihojen kuten broilerin seuraan sekä seurustelujuomaksi.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: avokado maissi salaatti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5