Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mehevät fileerullat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

8 kpl
Ohueksi nuijittua naudan ulkofileeleikettä
8 kpl
Ohutta savukinkkuviipaletta
1 tl
Salviaa
8 kpl
Gouda- tai sulatejuustoviipaletta
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Rasvaa paistamiseen
8 kpl
Hammastikkua

Kastike:

4 dl
Lihalientä
1 dl
Appelsiinimehua
1/2 dl
Punaviiniä
2 rkl
Fariinisokeria
1 rkl
Maizena suurustetta tummille kastikkeille

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kääri jokaisen ohueksi nuijitun naudanfileen sisään savukinkku- ja juustoviipale ja mausta ripauksella salviaa. Sulje rullat tiiviisti hammastikuilla. Mausta rullat suolalla ja mustapippurilla ja paista pannulla rasvassa kauniin värisiksi. Lisää pannulle kastikkeen ainekset suurustetta lukuun ottamatta ja anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 15-20 minuuttia. Ripottele suuruste, sekoita ja anna kiehahtaa. Tarjoa riisin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 2.1.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.