Mehevä tonnikalamunakas

27.12.2004
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mehevä tonnikalamunakas

Ainekset

2 annosta
1 1 prk veteen säilöttyä tonnikalaa
2 2 keitettyä perunaa
3 1 punasipuli
4 0,5 paprikaa
5 6 munaa
6 suolaa tarvittaessa
7 rouhittua mustapippuria
8 tuoretta tilliä
9 öljyä paistamiseen

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 14 g 27 g
Proteiinia 42 g 85 g
Rasvaa 18 g 37 g
Kuitua 2 g 4 g
Energiaa kJ 1 642 3285
Energiaa kcal 392 785

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Edullinen
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paista öljytyllä pannulla parin minuutin ajan paloiteltuja, keitettyjä perunoita, kuorittua, lohkottua sipulia ja paloiteltua paprikaa. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut rikotut munat, suola ja pippuri. Siirtele hyytynyttä munakasseosta pannun keskustaa kohti niin, että hyytymätön massa pääsee valumaan pannun pohjalle. Paloittele vielä osittain löysän munaseoksen päälle valutettu tonnikala. Hyydytä kohtalaisella lämmöllä. Irrota munakas ravistelemalla ja siirrä se lautaselle. Nauti heti.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5