Mausteiset kepakot

1.8.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mausteiset kepakot

Ainekset

4 annosta
1 0,5 sipuli
2 1 rkl öljyä
3 2 tl garam masala- mausteseosta
4 0,5 tl kurkumaa
5 0,25 tl kanelia
6 1 tl suolaa
7 1 paketti (400 g) naudan jauhelihaa
8 1 kananmuna
Lisäksi
1 puisia grillitikkuja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 0 g 1 g
Proteiinia 21 g 83 g
Rasvaa 22 g 87 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 1 166 4666
Energiaa kcal 279 1115

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulia öljyssä hiljalleen mausteiden kanssa. Sekoita kulhossa mureketaikinan ainekset sekaisin. Muotoile taikinasta kostutetuilla käsillä tasakokoisia paksuja tankoja. Paista kepakot öljyssä ruskeiksi. Työnnä puutikut kepakkoihin kypsentämisen jälkeen. Voit myös kypsentää kepakkoja 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

© SOK
Avainsanat: jauheliha
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5