Mausteinen liha-paprikapata

20.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mausteinen liha-paprikapata

Ainekset

4 annosta
1 400 g naudan sisäpaistisuikaleita
Marinadi
1 2 rkl soijakastiketta
2 1 rkl chilikastiketta
3 1 rkl öljyä
4 1 valkosipulinkynsi
Lisäksi
1 1 sipuli
2 1 punainen paprika
3 3 - 4 dl lihalientä
4 100 g mustapippurituorejuustoa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 25 g
Proteiinia 28 g 110 g
Rasvaa 10 g 42 g
Kuitua 1 g 4 g
Energiaa kJ 960 3840
Energiaa kcal 230 918

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pataruoat
Pääruoka-aine Naudanliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista marinadi sekoittamalla aineet keskenään. Nosta lihasuikaleet marinadiin ja anna maustua muutaman tunnin.

Ruskista lihasuikaleet pannulla kahdessa erässä ja siirrä ne pataan. Leikkaa sipuli ja paprika suikaleiksi ja kääntele niitä myös hetken aikaa pannulla. Siirrä ne myös pataan. Huuhdo pannu lihaliemellä ja kaada se pataan lihojen päälle. Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Lisää tuorejuusto nokareina pataan ja hauduta vielä 5 minuuttia. Tarkista suola. Tarjoile perunamuusin ja raikkaan salaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5