Marokkolainen broileripannu

20.8.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Marokkolainen broileripannu

Ainekset

4 annosta
1 400 g broilerisuikaleita
2 1 punainen paprika
3 1 pieni (300 g) munakoiso
4 1 sipuli
5 2 valkosipulin kynttä
6 2 tomaattia
7 1 prk kikherneitä
8 2 rkl oliiviöljyä
9 1 prk tomaattimurskaa
10 muutama suikale sitruunankuorta
11 1 kanelitanko
12 chiliä
13 tilkka kanalientä
14 suolaa
15 10 vihreää oliivia
16 tuoretta korianteria tai persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 21 g 85 g
Proteiinia 29 g 117 g
Rasvaa 12 g 48 g
Kuitua 8 g 33 g
Energiaa kJ 1 316 5266
Energiaa kcal 314 1258

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Puhdista paprika, halkaise se, poista kanta ja siemenet ja lohko paprika. Kuutioi munakoiso reiluiksi kuutioiksi. Kuori ja viipaloi sipuli. Kuori ja murskaa valkosipulit. Ruskista lihat öljyssä paistokasarissa. Lisää kasvikset herneitä ja tomaattia lukuun ottamatta. Anna niiden kuullottua. Lisää pataan valutetut kikherneet ja kuutioidut tomaatit, tomaattimurska sekä muutama sitruunan kuorisuikale, kanelitanko ja chili. Lisää tarvittaessa tilkka kanalientä sekä hiukan suolaa. Hauduta 10–15 minuuttia. Lisää oliivit ja silputtu korianteri tai persilja. Tarkista maku. Tarjoa sellaisenaan tai kuskusin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5