Marinoidut silakat

20.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Marinoidut silakat

Ainekset

1 1 kg silakkafileitä
Liemi:
1 2 dl vettä
2 1 dl etikkaa
3 1 rkl merisuolaa
Mausteliemi:
1 1 limetin- tai puolikkaan sitruunan mehu
2 2 rkl oliiviöljyä
3 0,5 punaista chiliä
4 0,5 dl hienonnettua tilliä
5 rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 1 g
Proteiinia 160 g
Rasvaa 116 g
Kuitua 0 g
Energiaa kJ 7118
Energiaa kcal 1701

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita liemen aineet ja nosta silakkafileet liemeen. Anna marinoitua peitettynä jääkaapissa noin 8 tuntia. Anna fileiden valua lävikössä. Sekoita mausteliemen aineet keskenään ja sekoita valuneiden silakkafileiden kanssa. Anna maustua jääkapissa muutaman tunnin ajan. Silakat säilyvät jääkaapissa noin 3 vuorokautta.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: silakka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5