Marinoidut silakat ja kolme kastiketta

23.6.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Marinoidut silakat ja kolme kastiketta

Ainekset

Etikkamarinointi
1 600 g silakkafileitä
2 4 dl vettä
3 1 dl väkiviinaetikkaa
4 2 tl suolaa
5 1 rkl sokeria
Valkosipulikastike
1 2 dl kermaviiliä
2 1 rkl sitruunamehua
3 3 valkosipulinkynttä paloiteltuina
4 1 rkl persiljaa hienonnettuna
5 2 rkl tilliä hiennonnettuna
6 1 tl suolaa
7 1 tl sokeria
8 0,25 tl mustapippurirouhetta
Sinappikastike
1 1 dl sinappia
2 3 rkl sokeria
3 1 tl suolaa
4 1 rkl valkoviinietikkaa
5 0,5 tl rouhittua valkopippuria
6 1 dl öljyä
7 0,5 dl vettä
8 0,5 - 1 dl tilliä hienonnettuna
Sherrykastike
1 1 dl punasipulia hienonnettuna
2 2 rkl punaviinietikkaa
3 0,5 dl öljyä
4 3 rkl sokeria
5 1 tl suolaa
6 2 rkl tomaattisosetta
7 1 dl vettä
8 0,75 dl sherryä
9 1 tl roseepippuria
10 0,75 dl basilikaa silputtuna

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita kastikkeiden ainekset ja kaaada etikassa marinoitujen ja valutettujen silakoiden päälle. Anna marinoitua 1 - 2 päivää.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Mygård
© SOK
Avainsanat: marinadi silakka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5