Mansikka-limettisohjo

25.2.2016
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mansikka-limettisohjo

Muutamasta aineksesta pyöräytetty raikas mansikkasohjo on loistava jälkiruoka varsinkin raskaan aterian jälkeen. Tarvitset jäisten mansikoiden jauhamiseen joko monitoimikoneen tai vahvan tehosekoittimen.

Ainekset

4 annosta
1 500 g jäisiä pakastemansikoita
2 1 dl limettimehua
3 1 dl ruokosokeria
4 tuoretta minttua

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 32 g 129 g
Proteiinia 1 g 3 g
Rasvaa 0 g 1 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 608 2431
Energiaa kcal 145 581

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kiehauta sokeri ja limettimehu. Pane mansikat monitoimikoneeseen, kaada päälle sokeriliemi. Lisää sekaan mintunlehtiä ja anna mansikoiden sulaa hetki. Käynnistä kone ja jauha mansikat pehmeäksi sohjoksi. Jaa sohjo jälkiruokakuppeihin tai laseihin. Tarjoa heti.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
Avainsanat: lime mansikka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5