Mannakakku

Nappaa talteen!
| 100 g | margariinia |
| 5 dl | tummia mannasuurimoita |
| 2 tl | vaniljasokeria |
| 1 rkl | leivinjauhetta |
| 1 tl | kanelia |
| 1 dl | maitoa |
| 1 dl | kevytkermaa |
| 2 dl | maustamatonta jogurttia |
| 2 dl | ruokosokeria |
| Päälle: | |
|---|---|
| 100 g | kokonaisia manteleita |
| 3/4 dl | siirappia |
- 1.
Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sulata margariini. Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään. Kaada taikina voideltuun irtopohjaiseen kakkuvuokaan ja koristele pinta kokonaisilla manteleilla. Paista noin 30 minuuttia. Kaada siirappi kuuman kakun päälle ja pidä kakku kelmun tai kannen alla, jotta se säilyttää kosteutensa. Tarjoa hedelmien ja kermavaahdon tai vaniljakastikkeen kanssa.
Mannakakku
arvosana5/5
Ainekset (8 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 100 g | margariinia |
| 5 dl | tummia mannasuurimoita |
| 2 tl | vaniljasokeria |
| 1 rkl | leivinjauhetta |
| 1 tl | kanelia |
| 1 dl | maitoa |
| 1 dl | kevytkermaa |
| 2 dl | maustamatonta jogurttia |
| 2 dl | ruokosokeria |
Päälle: | |
| 100 g | kokonaisia manteleita |
| 3/4 dl | siirappia |
Valmistus
- 1
Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sulata margariini. Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään. Kaada taikina voideltuun irtopohjaiseen kakkuvuokaan ja koristele pinta kokonaisilla manteleilla. Paista noin 30 minuuttia. Kaada siirappi kuuman kakun päälle ja pidä kakku kelmun tai kannen alla, jotta se säilyttää kosteutensa. Tarjoa hedelmien ja kermavaahdon tai vaniljakastikkeen kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























