Mannakakku

arvosana5/5

(1)arvio
8 Annosta

Ainekset (8 annosta)

MääräAinesosa
100 gmargariinia
5 dltummia mannasuurimoita
2 tlvaniljasokeria
1 rklleivinjauhetta
1 tlkanelia
1 dlmaitoa
1 dlkevytkermaa
2 dlmaustamatonta jogurttia
2 dlruokosokeria

Päälle:

100 gkokonaisia manteleita
3/4 dlsiirappia

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sulata margariini. Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään. Kaada taikina voideltuun irtopohjaiseen kakkuvuokaan ja koristele pinta kokonaisilla manteleilla. Paista noin 30 minuuttia. Kaada siirappi kuuman kakun päälle ja pidä kakku kelmun tai kannen alla, jotta se säilyttää kosteutensa. Tarjoa hedelmien ja kermavaahdon tai vaniljakastikkeen kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä