Mango-kermaviilikastike

27.2.2017
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mango-kermaviilikastike

Tuoreella mangolla ja curryllä maustettu raikas kermaviili sopii kylmäksi kastikkeeksi tai dippailuun lähes kaikelle. Kokeile peruna-, broileri- ja kalaruuille tai dippinä maissilastuille tai lohkoperunoille.

Ainekset

5 annosta
1 1 kypsä mango
2 0,5 ruukku ruohosipulia
3 0,5 limeä
4 2 dl kermaviiliä
5 1 tl currya
6 0,5 tl suolaa
7 0,5 tl rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 32 g
Proteiinia 2 g 8 g
Rasvaa 5 g 25 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 327 1636
Energiaa kcal 78 391

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Kastikkeet
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa mango puolen sentin kuutioksi. Silppua ruohosipuli. Purista limestä mehu. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua jääkaapissa vähintään puoli tuntia.

Tarjoa kastiketta esimerkiksi kalapuikkojen, uunilohen tai broilerin kera.

Teksti:
Kuvat: Tuomas Kolehmainen
© SOK
Avainsanat: kermaviili mango
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5