Makkarapata

26.12.2006
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Makkarapata

Ainekset

5 annosta
1 2 sipulia
2 2 porkanaa
3 125 g palsternakkaa
4 1 rkl öljyä
5 1 prk tomaattimurskaa
6 1 dl vettä
7 2 valkosipulin kynttä
8 400 g lenkkimakkaraa
9 1 tl basilikaa
10 1 tl suolaa
11 0,5 tl mustapippurirouhetta
12 1 rkl sokeria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 18 g 91 g
Proteiinia 9 g 44 g
Rasvaa 17 g 87 g
Kuitua 3 g 17 g
Energiaa kJ 1 108 5538
Energiaa kcal 265 1324

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Edullinen
Ruokatyypit Pataruoat
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori sipulit ja leikkaa renkaiksi. Pese, kuori ja paloittele porkkanat ja palsternakka. Kuumenna öljy padassa, kuullota kasviksia hetki. Lisää tomaattimurska, vesi ja hienonnetut valkosipulinkynnet. Kuori ja paloittele lenkkimakkara ja lisää pataan mausteiden kanssa. Hauduta, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5