Makkarafajitakset

30.12.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Makkarafajitakset

Ainekset

1 8 vehnätortillaa
Täyte
1 500 g lenkkimakkaraa
2 1 punasipuli
3 1 punainen paprika
4 1 rkl rypsiöljyä
5 1 rkl texmex-mausteseosta
6 1 avokado
7 1 rkl sitruunamehua
8 ripaus suolaa
9 200 g kirsikkatomaatteja
10 jääsalaattia

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 280 g
Proteiinia 85 g
Rasvaa 351 g
Kuitua 19 g
Energiaa kJ 19216
Energiaa kcal 4593

Reseptitiedot

Ruokavalio Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Makkara
Makuja maailmalta Meksikolainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja kuutioi makkara. Kuori ja hienonna sipuli. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenkota. Suikaloi paprika.

Kuumenna puolet rasvasta pannulla ja ruskista makkarat. Siirrä makkarat syrjään odottamaan. Lisää loppu öljy pannulle sekä punasipulit ja paprikat. Paista, kunnes kasvikset saavat hieman väriä. Lisää pannulle makkarat ja sekoita joukkoon mausteseos.

Halkaise avokado, poista kivi ja lusikoi sisukset leikkuulaudalle. Pilko pienemmiksi. Mausta avokadopalat sitruunamehulla ja ripauksella suolaa. Huuhtele ja halkaise kirsikkatomaatit. Revi salaatinlehdet pienemmiksi. Täytä lämmitetyt vehnätortillat makkaraseoksella ja vihanneksilla.

Vinkki: Lisämakua saat erilaisista salsakastikkeista.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: lenkkimakkara tortilla
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5