Makkaracurry

27.1.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Makkaracurry

Ainekset

3 annosta
1 250 g makkaraa
2 1 sipuli
3 1 valkosipulinkynsi
4 1 omena
5 1 rkl öljyä
6 0,5 tl jauhettua juustokuminaa
7 0,25 tl currya
8 3 dl lihalientä
9 3 rkl turkkilaista jogurttia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 15 g 45 g
Proteiinia 13 g 39 g
Rasvaa 21 g 62 g
Kuitua 1 g 4 g
Energiaa kJ 1 247 3741
Energiaa kcal 298 894

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Makkara
Makuja maailmalta Intialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja kuutioi makkarat. Kuori ja hienonna sipulit. Kuori ja kuutioi omena. Ruskista makkarat teflonkattilassa ilman öljyä. Nosta makkarat syrjään. Lisää öljy ja kuullota sipulit. Lisää joukkoon makkarat, omenat, mausteet ja lihaliemi. Anna kastikkeen hautua 5 minuuttia. Lisää jogurtti ja anna hautua vielä 5 minuuttia. Tarjoa riisin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5