Makeat suklaapalat

14.11.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Makeat suklaapalat

Ainekset

15 kappaletta
1 200 g tummaa suklaata
2 90 g vaahtokarkkeja
3 2 dl rusina-pähkinäseosta

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 15 g 223 g
Proteiinia 1 g 19 g
Rasvaa 7 g 102 g
Kuitua 2 g 28 g
Energiaa kJ 528 7924
Energiaa kcal 126 1894

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata suklaa vesihauteessa. Aseta vaahtokarkit kokonaisina leivinpaperilla vuorattuun n. 20 x 20 cm kokoiseen suorareunaiseen vuokaan. Ripottele niiden päälle rusina-pähkinä seosta. Valuta suklaa tasaisesti vuokaan ja tasoita pintaa hieman, että suklaa valuu myös väleihin. Peitä vuoka kelmulla ja nosta kylmään jähmettymään. Leikkaa levy annospaloiksi. Säilytä makeiset kylmässä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: suklaa
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5