Lohta ja omena-piparjuuritsatsikia

9.4.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lohta ja omena-piparjuuritsatsikia

Ainekset

4 annosta
1 4 lohipalaa
2 ripaus suolaa
3 ripaus rouhittua valkopippuria
Omena-piparjuuritsatsiki
1 1 hapan omena
2 0,5 kurkkua
3 2 rkl limettimehua
4 2 valkosipulinkynttä
5 2 dl turkkilaista jogurttia
6 1 tl piparjuuritahnaa
7 ripaus sokeria
8 ripaus suolaa
9 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 7 g 27 g
Proteiinia 30 g 120 g
Rasvaa 24 g 97 g
Kuitua 1 g 4 g
Energiaa kJ 1 538 6151
Energiaa kcal 368 1470

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista ensin omena-piparjuuritsatsiki. Raasta omena ja kurkku kuorineen ja purista ylimääräinen neste pois siivilän avulla. Pirskota päälle limettimehu, mutta jätä vielä hetkeksi valumaan siivilään.Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Sekoita jogurtin joukkoon piparjuuritahna, omena-kurkkuraaste, valkosipulinkynnet ja mausteet. Anna kastikkeen maustua viileässä hetken ennen tarjoilua.Pariloi lohipalat grillipannussa ja mausta suolalla ja rouhitulla valkopippurilla. Tarjoile kastikkeen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5