Lohirullat

1.3.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lohirullat

Ainekset

4 annosta
1 600 g lohifileetä
2 1 tl suolaa
3 0,25 tl rouhittua valkopippuria
4 1 rkl kuivattua tai 3 rkl tuoretta tilliä
5 1 dl kalalientä
6 1 sitruunanmehu

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 0 g 1 g
Proteiinia 28 g 112 g
Rasvaa 20 g 81 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 1 240 4961
Energiaa kcal 296 1186

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nypi lohesta ruodot ja poista nahka. Mausta fileet suolalla, pippurilla sekä kuivatulla tai tuoreella tillillä. Leikkaa fileestä parin sentin levyisiä viipaleita.

Kiepauta jokainen viipale rullalle leveämmästä päästä lähtien. Kiinnitä kalarullat cocktailtikulla ja nosta ne voideltuun uunivuokaan.

Kaada nesteet vuoan pohjalle. Kypsennä 225 asteessa 10-15 minuuttia.

© SOK
Avainsanat: lohi lohifilee
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5