Lohiperhoset

21.8.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lohiperhoset

Ainekset

4 annosta
1 4 palaa (600 g) lohifileetä
2 0,5 tl suolaa
3 ripaus rouhittua mustapippuria
4 2 rkl öljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 0 g 0 g
Proteiinia 28 g 112 g
Rasvaa 27 g 108 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 1 475 5901
Energiaa kcal 352 1410

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Tee lohipaloista perhosia leikkaamalla palan keskelle nahkaan ulottuva viilto. Taita perhosen muotoon niin, että nahkapuolet ovat vastakkain. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista öljyssä kummaltakin puolelta. Pidä lämpimänä alumiinifolion alla. Tarjoa lohiperhoset bataattimuusin ja omena-rosmariinikastikkeen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: lohi lohifilee
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5