Lohipaistos

20.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lohipaistos

Ainekset

4 annosta
1 700 g perunaa
2 400 g juureksia (punajuurta, porkkanaa, lanttua)
3 1 sipuli
4 400 g lohifileetä
5 2,5 dl kasvisrasvasekoitetta
6 1 dl tuoretta basilikaa
7 2 tl sinappia
8 0,5 tl rouhittua mustapippuria
9 1,5 tl suolaa
10 g ( korppujauhoja, gluteenittomia keliakiasta kärsiville)

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 36 g 145 g
Proteiinia 24 g 97 g
Rasvaa 17 g 69 g
Kuitua 5 g 20 g
Energiaa kJ 1 688 6750
Energiaa kcal 403 1613

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja viipaloi perunat ja juurekset. Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa lohi kuutioiksi. Voitele uunivuoka ja nosta kasvikset, hienonnettu basilika ja kala kerroksittain vuokaan. Sekoita kasvirasvavalmisteen joukkoon sinappi, mustapippuri ja suola. Valuta se ruoan päälle. Ripottele halutessasi pinnalle gluteenittomia korppujauhoja. Kypsennä 200 asteessa noin tunti.0905

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: lohi lohifilee
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5