Lohihyrrät

21.4.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lohihyrrät

Ainekset

25 kappaletta
1 400 g kylmäsavu- tai graavilohiviipaleita
2 2 rkl sitruunamehua
3 150 g maustamatonta tuorejuustoa
4 3 rkl ranskankermaa
5 3 rkl hienonnettua tilliä
Tarjoiluun
1 ruisleipää

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 0 g 7 g
Proteiinia 3 g 77 g
Rasvaa 4 g 100 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 208 5201
Energiaa kcal 50 1243

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: ruisleipää

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Peitä leikkuulauta muovikelmulla. Asettele lohiviipaleet hieman limittäin kelmun päälle suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Sivele lohiviipaleet sitruunamehulla.

Pehmennä juusto ranskankermalla. Levitä seos levyn päälle. Ripottele pinnalle tilliä. Kääri lohilevy muovin avulla tiukaksi rullaksi. Pane rulla alumiinifolioon käärittynä pakastimeen 1–2 tunniksi.

Viipaloi hieman kohmeiseksi jäätynyt rulla. Pane viipaleet pieniin paperivuokiin tai tarjoa ruisleivän päällä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5