Lohicaesarsalaatti

27.12.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lohicaesarsalaatti

Ainekset

4 annosta
1 1 ruukku jääsalaattia tai 0,5 kerää roomansalaattia
2 1 rasia kirsikkatomaatteja (250 g)
3 400 g lämminsavulohta
4 100 g voimakasta juustoa lastuina (esim. parmesaani)
Krutongit
1 4 paksua viipaletta vaaleaa leipää
2 2 rkl öljyä
Kastike
1 1 dl majoneesia
2 1 dl turkkilaista jogurttia
3 1 rkl sitruunanmehua
4 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 24 g 95 g
Proteiinia 31 g 123 g
Rasvaa 41 g 165 g
Kuitua 3 g 11 g
Energiaa kJ 2 458 9831
Energiaa kcal 588 2350

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele salaatti ja jaa se laseihin tai lautasille. Pese ja halkaise tomaatit. Halutessasi voit poistaa siemenet. Poista savulohesta nahka ja ruodot. Jaa tomaatit ja lohi laseihin. Leikkaa leipäviipaleet tikuiksi. Paista ne öljyssä pannussa rapeiksi ja kauniin värisiksi. Nosta talouspaperin päälle imeytymään. Yhdistä kastikeainekset. Jaa jokaiseen lasiin kastiketta. Viimeistele leipätikuilla ja juustolastuilla.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5