Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lohi-sipulivartaat

Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta

Ainekset

4 kpl
Puista varrastikkua
400 g
Lohta tai kirjolohta
2 kpl
Punasipulia
3 rkl
Seesaminsiemeniä

Kastike:

1 tl
Tuoretta inkivääriraastetta
1/2 dl
Soijakastiketta
1 rkl
Ruokosokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Liota varrastikkuja vedessä noin 30 minuuttia. Leikkaa lohi n. 2,5 cm:n kuutioiksi. Kuori ja leikkaa punasipulit paloiksi. Pujota varrastikkuihin vuorotellen lohi- ja sipulipaloja. Kuori ja raasta inkivääri. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään kattilassa ja kiehauta nopeasti. Grillaa vartaita muutama minuutti molemmilta puolilta. Valele kypsät vartaat kastikkeella. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.5.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.