Lohi-sipulivartaat

20.5.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lohi-sipulivartaat

Ainekset

4 kappaletta
1 4 puista varrastikkua
2 400 g lohta tai kirjolohta
3 2 punasipulia
4 3 rkl seesaminsiemeniä
Kastike:
1 1 tl tuoretta inkivääriraastetta
2 0,5 dl soijakastiketta
3 1 rkl ruokosokeria

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 23 g
Proteiinia 20 g 79 g
Rasvaa 14 g 54 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 937 3748
Energiaa kcal 224 896

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Liota varrastikkuja vedessä noin 30 minuuttia. Leikkaa lohi n. 2,5 cm:n kuutioiksi. Kuori ja leikkaa punasipulit paloiksi. Pujota varrastikkuihin vuorotellen lohi- ja sipulipaloja. Kuori ja raasta inkivääri. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään kattilassa ja kiehauta nopeasti. Grillaa vartaita muutama minuutti molemmilta puolilta. Valele kypsät vartaat kastikkeella. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: lohi lohifilee vartaat
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5