Lohi-ruispalat

25.4.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lohi-ruispalat

Ainekset

60 kappaletta
1 1 paketti pakasteruisperunataikinaa
Täyte:
1 150 g kylmäsavulohta
2 200 g tuorejuustoa (ruohosipuli-, yrtti- tai pippurimaustettua)
3 0,25 dl ruokakermaa
4 2 rkl hienonnettua tilliä tai ruohosipulia

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 3 g 190 g
Proteiinia 1 g 67 g
Rasvaa 2 g 150 g
Kuitua 0 g 20 g
Energiaa kJ 166 9956
Energiaa kcal 40 2379

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kauli sulanut taikina levyksi ja ota siitä haluamiasi kuvioita pienellä muotilla. Paista niitä 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Sekoita tahnan ainekset monitoimikoneessa käyttäen konetta sykäyksittäin. Voit myös silputa lohen veitsellä ja sekoittaa ainekset kulhossa. Pursota tahnaa ruispaloille juuri ennen tarjoamista ja sirottele pinnalle hienonnettua tilliä tai ruohosipulia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: lohi lohifilee tuorejuusto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5