Lohi-katkarapupiirakka

25.2.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lohi-katkarapupiirakka

Ainekset

8 annosta
1 400 g pakastepiirakkataikinaa
2 180 g katkarapuja
3 1 dl tuoretta tilliä
4 1 rkl öljyä
5 300 g maustamattomia kirjolohisuikaleita
6 1 pussi kalakastikeaineksia
7 100 g sipulisekoitus-ruoanlaittofraichea
8 1 kananmuna
9 2 tl hunajaa
10 1,5 dl vettä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 25 g 203 g
Proteiinia 14 g 113 g
Rasvaa 19 g 152 g
Kuitua 2 g 20 g
Energiaa kJ 1 382 11053
Energiaa kcal 330 2642

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Kala, Katkaravut ja äyriäiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sulata piirakkataikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli ja painele se voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Kypsennä pohjaa uunin alatasolla 10 minuuttia. Sulata ja valuta katkaravut. Hienonna tilli. Paista lohisuikaleita pannulla öljyssä 5 minuuttia. Siirrä liedeltä. Sekoita katkaravut, tilli ja lohisuikaleita keskenään ja kaada piirakkapohjalle. Sekoita keskenään kalakastikeainekset, ruoanlaittofraiche, vesi, kananmuna, ja hunaja ja kaada piirakan päälle. Kypsennä uunin alatasolla 30 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5