Lohi-avokadorieskarullat

23.3.2015
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lohi-avokadorieskarullat

Lohi-avokadorieskat ovat helppoa ja raikasta tarjottavaa kevään juhlissa, illanistujaisissa ja vaikkapa piknikilläkin.

Ainekset

24 kappaletta
1 8 ohutta rieskaa
Täyte
1 200 g ruohosipulituorejuustoa
2 salaatinlehtiä
3 300 g kylmäsavustettua lohta
4 2 avokadoa
5 1 limetin mehu
6 ripaus suolaa
7 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 181 g
Proteiinia 4 g 101 g
Rasvaa 5 g 112 g
Kuitua 2 g 37 g
Energiaa kJ 373 8947
Energiaa kcal 89 2138

Reseptitiedot

Ruokalajit Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat, Piknik, Brunssi, Välipalat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Levitä tuorejuusto rieskoille. Peitä pinta salaatinlehdillä. Asettele päälle lohiviipaleita ja suikaloitua avokadoa. Pirskauta päälle limetin mehua ja mausteita.

Kääräise rieskat rullalle ja leikkaa kolmeen osaan.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5