Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Linssi-riisitäytteiset paprikat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 1/2 dl
Riisiä
2 dl
Punaisia linssejä
3 kpl
Valkosipulin kynttä
140 g
Pekonikuutioita
1/2 tl
Chilijauhetta
2 tl
Vasikanfondia
2 rkl
Omenaviinietikkaa
2 rkl
Oliiviöljyä
4 kpl
Paprikaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Keitä riisi ja linssit kypsiksi pakkauksien ohjeiden mukaan. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Ruskista pekoni kuumalla pannulla, lisää loppuvaiheessa valkosipuli, riisi, linssit, chilijauhe, fondi ja etikka. Lisää oliiviöljy vähitellen. Paista noin 5 minuuttia. Leikkaa paprikoista "hattu" ja poista siemenkota. Täytä paprikat riisitäytteellä. Aseta hatut päälle. Nosta paprikat uunivuokaan ja kypsennä uunin keskitasossa noin 20 minuuttia.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.5.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.