Lindströminpihvit

20.2.2005
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lindströminpihvit

Lindströminpihvit valmistetaan perinteisesti punajuuresta ja jauhelihasta. Pihvien kanssa maistuvat haudutettu sipuli, perunat ja salaatti.

Ainekset

9 kappaletta
1 100 g etikkapunajuurta
2 200 g keitettyä perunaa
3 1 sipuli
4 1 rkl kapriksia tai puolet suolakurkusta
5 1 kananmuna
6 1 tl pippuria
7 1 tl suolaa
8 500 g jauhelihaa

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 5 g 41 g
Proteiinia 13 g 116 g
Rasvaa 3 g 31 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 426 3835
Energiaa kcal 102 917

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Raasta punajuuret, perunat ja sipuli hienoksi käsin tai monitoimikoneella. Paahda sipulia hetki pannulla öljyssä jos haluat siitä pehmeämmän ja miedomman makuista. Lisää kasvisten joukkoon hienonnetut kaprikset tai suolakurkku, kananmuna, mausteet ja jauheliha. Sekoita seos tasaiseksi. Muotoile taikinasta pihvejä ja kypsennä uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoile haudutetun sipulin, perunoiden ja salaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5