Lindströmin pyörykät

27.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lindströmin pyörykät

Ainekset

20 kappaletta
1 500 g paistijauhelihaa
2 4 rkl korppujauhoja
3 2 dl kermaa tai kasvisrasvavalmistetta
4 1 punasipuli
5 2 - 3 etikkapunajuurta
6 1 kananmuna
7 1 tl suolaa
8 1 tl meiramia
9 0,5 tl mustapippuria
10 öljyä paistamiseen

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 2 g 38 g
Proteiinia 6 g 121 g
Rasvaa 3 g 51 g
Kuitua 0 g 4 g
Energiaa kJ 230 4609
Energiaa kcal 55 1101

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kerma ja anna hetken aikaa turvota. Kuori ja hienonna punasipuli ja raasta punajuuret. Sekoita kaikki aineet kulhossa tasaiseksi ja kiinteäksi taikinaksi. Muotoile taikinasta kostutetuilla käsillä pyöreitä lihapyöryköitä ja paista pannulla pienissä erissä kauniin värisiksi. Hauduta lopuksi paistettuja pyöryköitä kannen alla hetken aikaa. Tarjoile perunamuusin ja salaatin kanssa.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5